Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2017 12:47 - Как да си хванете приятелка
Автор: vbox Категория: Тя и той   
Прочетен: 541 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
Ако сте сам по избор и правите нещо, добре. Ние сме всички за това. Но ако се разхождали и постоянно се прибрате сами, може би е време да се изправите пред някои твърди истини: Вие не знаете как да си хванете приятелка. 

Прочетете нашия списък с  10 начина как да си хванете приятелка. 

Бъдете амбициозни.

Правенето на пари е хубаво и има избрана група от жени, които поставят извънредно ударение върху това. Ние не говорим за тези жени.

Това е по-малко за това, колко пари изкарвате, и повече за това, че сте интелигентно човешко същество, което има мечти и цели. Това е секси, когато човек е страстен за нещо и безмилостно го преследва.

Ако сте удовлетворени, работейки  немотивирани да достигнете по-високо, не само кариерата ви ще страда. Вашата игра също ще страда.

Не бъдете женомразец.

Ако сте от типа мъже, които зевеждат момиче на вечеря и неволно пуска майтапи за това как тя трябва да е в кухнята и да ви приготвя вечерята, вероятно сте сам.

По същия начин, ако сте типа мъже, които започват всяка среща с разкаяние за начина, по който бившата ви изостави и стартирате дълъг монолог за това как жените са по същество ненадеждни, вероятно ще бъдете соло и следващата година.

Жените вероятно са се отказали от надеждите си за рицари, но не са склонни да се откажат от намирането на човек, който наистина зачита противоположния пол, и най-важното, всъщност ги харесва. Така че, ако това е проблем, който имате, трябва да работите върху него. Вероятно с професионалист.

Изедете жените на истински срещи.

Срещите са градивен елемент към отношенията. Ако градивните ви елементи се състоят от срещи, които неминуемо са насочени към алкохола и секса, вие не изпращате точни сигнали, че сте готови за връзка.

Желанието на една жена е важно. Това показва, че вие ​​сте типът човек, който ще постави усилие в една връзка и изразява, че мислите, че тя си заслужава.

Отидете трезви на срещите. Изведете я на среща през деня, за да и покажете, че сексът не е целта, а че да се опознаете. И докато сте в нея, я запознайте с приятелите си. Това са нещата, които мълчаливо показват, че сте дългосрочен материал и я убедите, че мислите, че е така.

Не се държте като обраслият самотник.

В колежа може да е било хубаво да пиете до припадък, но в някакъв момент трябва да се промените. Ако все още се хвалите колко  можете да консумирате , момчетата може да мислят, че сте мъж, но жените около вас ще бъдат по-малко впечатлени.
 Жените ще ви видят като вечно парти, а не за човек, с когото иска да се прегръща на дивана.

Бъдете добър слушател.

Мъжете, с които жените непрестанно се обвързват имат едно общо нещо: те я карат да се чувства специална. Ако не успеете да вдъхнете това чувство в нея, вероятно това е, защото сте по-фокусирани върху вашите чувства, отколкото нейната.

Отпусни се и остави жената да говори!

Най-лесният начин, когато  я извеждате, е да задавате въпроси и да я слушате. Тя ще се чувства по-свързана с вас и всъщност ще имате шанс за втора среща. Това е ситуация, която печели много.

Не изглеждайте отчаяни. Ако бъдеш твърде настоятелен, прекалено бърз и запълниш пощата и с емот икони, текстови съобщения, трябва да успокоиш топката.   Искането на приятелка е напълно приемливо желание, но никога не трябва да доминира живота ви. Жените могат да усетят, когато сте отчаяни за жена! -Защото вие излъчвате страх и безпокойство. Това също така показва, че вие ​​сте тип, който ще завърти цялата си вселена около някой, което е най-големият страх на независимата жена.   Съсредоточете се върху това да вършите вашите хобита и интереси. Изградете живот, на който някоя жена би искала да бъде част от него, вместо да се опитвате да изградите живота си около една жена.

Добър секс.

Ние не искаме да го кажем, но ако играта ви извън леглото е силна, може да се наложи да погледнете какво се случва между чаршафите. Сексът е важен начин да се свържете с жена. Може да имате хубава химия облечени, но ако пропуснете момента, е малко вероятно тя да иска да се запише за моногамна връзка с вас. Ако тя ще прави секс с един човек, по-добре да е експлозивна.


Бъди уверен.

Всичко се връща към начина, по който се чувствате за себе си.  Жените не искат човек с проблеми на самочувствието, който трябва да бъде уверен в стойността си; Те искат човек, който е напълно наясно с това, което той слага на масата.

Когато застанете на едно място срещу волята си и почувствате, че доверието ви започва да се движи, направете крачка назад и преосмислете ситуацията. Вие сте страхотен човек и ако не се свързвате с някого, то не променя колко сте страхотен. Това просто означава, че нямате химия с тази конкретна жена. Просто преминете към следващата!

Потърсете любовта на правилните места.

Няма да кажем, че следващата ви приятелка в бара е невъзможна, защото не е така . Но ако продължавате да се сблъсквате със същата нощ след нощ и няма резултати или редовно завършва еднакво, не можете да обвинявате никого.

Поработете за зоната на комфорт. Регистрирайте за онлайн запознанства. Прекарайте време в книжарниците, запишете се на курс или се присъединете към група, за да се срещнете с жени със сходни интереси.

Поставянето на себе си там е основният елемент тук. Барът е второто най-лошо място да се срещнеш с жена след твоя диван.

Бъдете готови да се ангажирате.

Без дори да го осъзнават, мъжете изпускат тънки намеци, които показват техния интерес и готовност за ангажираност. Но понякога може да се случи и злоупотреба. Сигналите се пресичат. Мислиш, че играеш ненаситно, като не полагаш много усилия и тя се отдръпва, предполагайки, че сте замесен с някой друг или просто не търсите същото.

Понякога, опитвайки се да избегнете среща казвате, че не търсите връзка или не сте готови за ангажираност, когато сте в действителност. Помислете сериозно за това, което търсите, и няма да изпращате такива смесени сигнали, които я плашат.



Тагове:   връзка,   как да,   той,   любов,   приятелка,   тя,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vbox
Категория: Други
Прочетен: 41528
Постинги: 44
Коментари: 6
Гласове: 9
Спечели и ти от своя блог!
Архив